Kausi-info 2020
Julkaistu: 07.10.2020 00.00

Kausi-info 2020

Hei!

Tässä vihdoin tiedotetta kauden maksuista ja hieman muistiota siitä, mitä sovittiin kun pidettiin kauden ”aloituspalveria”.

1.Toimintamaksut jaostolle

Harrastejoukkueet maksavat jaostolle toimintamaksua 10€/henkilö sellaisten henkilöiden osalta, jotka eivät ole pelaavien joukkueiden toiminnassa ja jäsenmaksuissa mukana (esim. toimihenkilönä muissa joukkueissa). Tällä maksetaan mm. teroituslaikat ym. jaoston kustannuksia. Tämän maksun ansioista myös mammat saavat edullisemman jäävuorohinnan verrattuna ulkopuolisiin. Toimintamaksu maksetaan vain kerran.Joukkueemme toimintamaksut maksetaan joukkueen tilille ja ne tilitetään 15.10. mennessä jaostolle.

2.Jokaisen tulisi myös maksaa Urhon jäsenmaksu.

Aikuiset ja yli 15v. 20€ / hlö
Jäsenmaksut maksetaan Suolahden Urhon tilille FI13 1053 3006 1013 70 (viestikenttään nimi, syntymäaika ja osoite)

3.Harrasterekisteröinti

Jokaisen joukkueen mukana olevan tulisi myös käydä ostamassa Suomisport.fi sivuilta 2€ maksava harrasterekisteröinti. Lajiksi valitaan jääkiekko ja seuraksi Suolahden Urho

4.Joukkueella ei ole vakuutusta pelaajille, joten harrastaminen tapahtuu omalla vastuulla. Suositeltavaa on, että jokainen hankki itselleen vapaa-ajan vakuutuksen, joka korvaa jääkiekossa sattuneet vahingot.

5.HarkkapaidatViime kaudelta joukkueelle jäi hieman ylimääräistä rahaa. Näillä rahoilla hankittiin 20 sinistä ja 20 punaista harjoituspaitaa. Vakkaripelaajat voivat kuljettaa näitä paitoja mukanaan. Ei niin säännölliset kävijät palauttavat paidat käytön jälkeen.

6.Pelataan ja harrastetaan joukkueessa rennolla ja hyvällä meiningillä. Meillä saa pelata kaikki taitotasoon katsomatta. Virheille naureskellaan ja jätetään syyttelyt muihin porukoihin. Pidetään hauskaa!

Jos jotain unohdin niin vinkatkaa.

Oikein mukavaa alkanutta kautta kaikille mammoille!

t.Miina

Seuran uusimmat

Suolahden Urho

urhohockey@gmail.com

Sumiaistentie 27
44200 Suolahti