Edustus, II-divisioona

Urho - LeKi-75

Äänekosken jäähalli

Urholle ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan

Urholle nappasi ensimmäisen kiinnityksen keskiviikkona välieräpaikkaan, kun se kukisti kotikaukalossa Leppävirtalaisen LeKi-75:n lukemin 5-3.

Ottelun alku eteni tasaisissa merkeissä, ja vieraat vastasivat ottelun avausmaalista. Erän edetessä kotijoukkue pääsi kuitenkin peliin mukaan, ja Sami Pekkala pääsikin iskemään ottelun tasoihin ylivoimalla.

Toinen erä oli vierasjoukkueen painostusta. Terävillä vastahyökkäyksillä kotijoukkuetta horjuttanut LeKi-75 iski erässä kahdesti Urhon yhtä maalia vastaan, ja kolmanteen erään edettiinkin vieraiden komennossa.

Kolmannessa erässä Urho löi heti alusta ison vaihteen silmään. Kuuden sekunnin jälkeen Matias Kunelius iski pelin tasoihin, ja minuutin kohdalla Jarkko Kaasinen löi kotijoukkueen jo johtoon. Tästä johtoasemasta Urho ei luopunut, ja erän loppupuolella Matias Kunelius vielä viimeisteli hattutemppunsa johdattaen Urhon ensimmäiseen kiinnitykseen kohti välieräpaikkaa.

Sarja on katkolla lauantaina, kun Urho matkustaa Leppävirralle. Mikäli otteluvoitot ovat tasan, pelataan kolmas ja ratkaiseva koitos sunnuntaina kello 18 Suolahdessa.