Suolahden Urhon kesäpäivät järjestetään ensimmäistä kertaa kesäkuun 18.päivä Suolahden Yhtenäiskoulun ja jäähallin pihapiirissä.

Tapahtuma on suunniteltu koko perheen tapahtumaksi, jossa jokainen lajijaosto tuo oman osaamisensa omalle pisteelleen esille, ja saamme samalla koko seuran yhtä aikaa näyttävästi esille pienimuotoisten markkinoiden muodossa. Tapahtuma on juonnettu Stig ry.n toimesta, ja paikalle tulee myös livebändi. Tapahtuman keskiössä on Urhon oma teltta, jossa on myynnissä pikkupurtavaa sekä fanituotteita.

Tarjoamme nyt jokaiselle mukanamme olevalle yhteistyökumppanille kiitokseksi mukanaolosta mahdollisuuden tuoda omaa rekvisiittaa lakanan muodossa paikan päälle. Käytössämme on verkkoaidat, joihin mahtuu 3,5m leveä ja 2m korkea lakana tai lippu. Lakanan/lipun voi toimittaa paikan päälle jäähallille viimeistään viikolla 23.

Mikäli yrityksenne haluaa tuoda paikalle esimerkiksi oman teltan, jossa voi olla arpajaisia, kaluston esittelyä tai muuta vastaavaa, on sekin mahdollista. Siitä voi olla yhteydessä allekirjoittaneeseen niin katsotaan askelmerkit kohdilleen.

Sami Pekkala
p.040-7538367
pekkala.sami@hotmail.com