Suolahden Urhon koronaohjeistus 13.9.2020
13.9.2020 19.41 Uutiset / Seuran etusivu

Päivitetty koronaohjeistus sunnuntaina 13.9.2020

Vallitsevan tilanteen vuoksi meidän on seurana kiinnitettävä erityishuomiota lastemme ja lastemme hyväksi toimivien vanhempien turvallisuuteen ja terveeseen toimintaympäristöön.

Pelaajat ja Toimihenkilöt:

  • Pukukopit ja pukukoppikäytävät ovat varattuina ainoastaan pelaajille sekä joukkueiden ja ryhmien toimihenkilöille. Nuorimmissa ikäryhmissä, joissa vanhempien läsnäolo on välttämätöntä, pukukopit pyritään järjestämään mahdollisimman väljiksi.
  • Pelaajille ja toimihenkilöille järjestetään kulku koppeihin 1 - 4 portaikkotilassa olevasta ovesta
  • Turhaa oleskelua hallin yleisissä tiloissa tulee välttää
  • Toimihenkilöiden tulee kiinnittää erityistä huomiota ja muistuttaa pelaajia hyvästä käsihygieniasta, erityisesti heidän saapuessaan jäähallille.
  • Peseytymisvälineet sekä juomapullot ovat henkilökohtaisia ja jokainen huolehtii omistaan
  • Vain terveenä tapahtumiin!
  • Mikäli koet vähäisintäkään sairauteen viittaavia oireilua, harjoituksiin tai pelitapahtumiin ei saa osallistua.
  • Mikäli olet ollut korona-altistuneen tai koronapositiivisen henkilön kanssa tekemisissä tai läheisyydessä, ilmoita asiasta välittömästi myös joukkueen toimihenkilölle ja pysy kotona.

Vanhemmat ja toimitsijat:

  • Toimitsijatehtävissä olevien henkilöiden tulee käyttää kasvomaskia.
  • Mikäli vanhemmat jäävät seuraamaan harjoitus- ja pelitapahtumia, heidän toivotaan siirtyvän ulkotiloista suoraan hallin katsomotiloihin noudattaen turvaväleistä ja käsihygieniasta annettuja ohjeita. Suosituksena on myös kasvomaskin käyttö.

Jäähallissa on käytössä koko katsomokapasiteetti, joten junioritapahtumissa jokaisella on mahdollisuus oleilla väljästi. Lisäksi katsomoihin sekä käytäville on sijoitettu useita käsidesiautomaatteja.

Jyvässeudun joukkueiden (Diskos, JYP) pelaajien vanhemmilla on ohjeena pysytellä pois jäähallien tiloista. Ohjeistus koskee myös pelitapahtumia. Pyritään omassa toiminnassamme huomioimaan heidän ohjeistuksensa ja toiveensa mahdollisuuksien mukaan.

Peli- ja harjoitustapahtumissa tulee noudattaa viranomaisten sekä jääkiekkoliiton koronaan liittyviä ohjeita ja suosituksia.

Pyritään omalla toiminnallamme vähentämään koronan leviämistä sekä luomaan perustaa lapsiemme harrastuksen kauden läpivientiin turvallisesti!

Suolahden Urho, 13.9.2020

Tapio Saaristo
Puheenjohtaja
Seuran koronavastaava

Jani Vainio
Junioripäällikkö

Sami Pekkala
Juniorikoordinaattori   
Lisää uutisia
Suolahden Urho
Kategoriat