Suolahden Urhon koronaohjeistus 1.10.2020
1.10.2020 14.48 Uutiset / Seuran etusivu

Päivitetty koronaohjeistus torstaina 1.10.2020

Pelaajat ja Toimihenkilöt:

Pukukopit ja pukukoppikäytävät ovat varattuina ainoastaan pelaajille sekä joukkueiden ja ryhmien toimihenkilöille.
Nuorimmissa ikäryhmissä, joissa vanhempien läsnäolo on välttämätöntä, pukukopit pyritään järjestämään mahdollisimman väljiksi
Pelaajille ja toimihenkilöille järjestetään kulku koppeihin 1 - 4 portaikkotilassa olevasta ovesta
Turhaa oleskelua hallin yleisissä tiloissa tulee välttää
Toimihenkilöiden tulee kiinnittää erityistä huomiota ja muistuttaa pelaajia hyvästä käsihygieniasta, erityisesti heidän saapuessaan jäähallille.
Peseytymisvälineet sekä juomapullot ovat henkilökohtaisia ja jokainen huolehtii omistaan

Vain terveenä tapahtumiin! Mikäli koet vähäisintäkään sairauteen viittaavia oireilua, harjoituksiin tai pelitapahtumiin ei saa osallistua.

Jääkiekkoliitto on antanut oman suosituksensa kasvomaskien käytöstä. Jääkiekkoliiton ohjeistuksessa kasvomaskin käyttösuositus koskeen huoltajien ja yleisön lisäksi myös joukkueiden toimihenkilöitä. Pyritään noudattamaan toimihenkilöohjeistusta tultaessa ja poistuttaessa hallilta sekä liikuttaessa hallin yleisissä tiloissa.

Mahdollisen altistuksen yhteydessä pelaajan osallistumisessa harjoitus- tai pelitapahtumaan tulee noudattaa terveysviranomaisen antamia ohjeita ja määräyksiä.

Vanhemmat ja toimitsijat:

Äänekosken kaupunki on antanut vahvan suosituksen kasvomaskin käytöstä yleisötapahtumissa.Toimitsijatehtävissä olevien henkilöiden tulee käyttää kasvomaskia. Mikäli vanhemmat jäävät seuraamaan harjoitus- ja pelitapahtumia, heidän toivotaan siirtyvän ulkotiloista suoraan hallin katsomotiloihin noudattaen turvaväleistä ja käsihygieniasta annettuja ohjeita. Jäähallissa on käytössä koko katsomokapasiteetti, joten junioritapahtumissa jokaisella on mahdollisuus oleilla väljästi. Lisäksi katsomoihin sekä käytäville on sijoitettu useita käsidesiautomaatteja. Pukukopit ja pukukoppikäytävät ovat varattuina ainoastaan pelaajille sekä joukkueiden ja ryhmien toimihenkilöille.

Jyväskylän kaupunki on antanut laajan maskisuosituksen yli 15-vuotiaille, joka koskee myös urheiluseuroja, harrastajia, ottelutapahtumia ja kaikkia julkisilla paikoilla tapahtuvia toimintoja, jos turvavälejä ei voida muuten säilyttää. Jyvässeudulla pelattaviin pelitapahtumiin osallistuvien pelaajien huoltajien tulee huomioida kasvomaskin käytöstä annetut suositukset.

Jyvässeudun joukkueiden (Diskos, Jyp, JyKi) pelaajien vanhemmilla on ohjeena pysytellä pois jäähallien tiloista. Ohjeistus koskee myös pelitapahtumia. Pyritään omassa toiminnassamme huomioimaan heidän ohjeistuksensa ja toiveensa mahdollisuuksien mukaan.

Peli- ja harjoitustapahtumissa tulee noudattaa viranomaisten sekä jääkiekkoliiton koronaan liittyviä ohjeita ja suosituksia.

Pyritään omalla toiminnallamme vähentämään koronan leviämistä sekä luomaan perustaa lapsiemme harrastuksen kauden läpivientiin turvallisesti!

Suolahden Urho, 1.10.2020

Tapio Saaristo
Jaoston puheenjohtaja
Seuran koronavastaava

Jani Vainio
Junioripäällikkö

Sami Pekkala
Juniorikoordinaattori


   
Lisää uutisia
Suolahden Urho
«  Toukokuu   »
Kategoriat